Time to say goodbye.

Hej då 2009.

They say if you love someone enough you've got to set them free.


Gillar bilden.

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd? 
Och hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?
Du vill att jag ska falla mot något som du har gjort till ditt
Men ska jag falla ja då ska det finnas tid att falla fritt

Att bara vara jag.


Du är en bra vän du, Ebba Öberg.

If I'd fall, would you pick me up?

Nu tyckte jag att det var dags att skriva lite här. Det sker ju inte sådär jätteofta. Minna tyckte att jag skulle skriva om henne i det här inlägget...hm...Hon tyckte också att jag kunde skriva om våra dagar på skolan. Det är ofta man skrattar så man får ont i magen där. Jag vet, det låter konstigt, på skolan av alla ställen. Till och med när vi har jobbiga lektioner så skrattar vi ofta, inte alltid, men ofta. Minnas skratt är det som hörs högst, hon går upp i 120 på 2 sekunder. Ja, typ så men jag gillar det :)
Snart är det jul, har jag köpt någon julklapp då? Nej. Jag vet precis vad jag måste göra i helgen. Imorgon blir det knytis. Jag tror jag ska ta med mig en burk pepparkakor, jag gör det lätt för mig ;)


Det hörs på stegen när du går.

Ett litet samtal från idag.

Liv : Har du bröder, Karro?
Karro : Ja, det har jag.
Liv : Är dom äldre?
Karro : Ja, det är dom.
Jag : Men Karro, du har ju bara en bror...




Hela livet är ett disco.

Nu pratar jag med Sofia och hon tycker att jag ska uppdatera bloggen, det tycker jag med! Imorgon ska vi ha italienskaredovisning och vi ska bjuda på kakor, vi tror dom är ganska äckliga men jaja. Nu är det ju bara tre veckor kvar till jul och till helgen blir det seriespel. Helgen efter det blir det Umeå och ännu mer badminton, trevligt. Goodbye. (Jag är en usel bloggare..:)


RSS 2.0