Vi har varit på alla våningar.



Soliga dagar.

Dagens citat !
Karro : Jag blandar alltid ihop alla dom där artisterna. Ulf Gärdestad och dom...

Missing you, missing me.

Det var fem dagar sedan jag skrev sist, fem dagar som har gått väldigt snabbt. Vad har jag gjort under dessa dagar då? Hmm, jobbat of course ! Jag och Rebecca börjar på riktigt haj på det här med ålderdomshem ;) Det går riktigt bra nu ( Till skillnad mot första dagen :) ) men det kommer ändå bli grymt skönt att få sommarlov på riktigt. Sedan har det ju varit midsommar med, det var en riktigt trevlig kväll ! Tack för den !
Igår fyllde min moster 40 år, det börjades på Boda Borg där vi sprang runt i olika banor och körde laserhall. Sedan bar det av hem till dom där vi åt middag och så, men då var det kallt och myggigt så Boda Borg var roligast ;)
Badminton blev det ikväll, gick riktigt bra och en sak till som är värd att nämnas innan jag avslutar detta inlägg : Sabina är hemma nu !

Those are all very beautiful words.
But actions speak louder, in case you haven't heard.

Ironic.

Summering av fredagens klassfest = Mycket kul. Var en trevlig kväll då temat var Usa, Mexico eller Frankrike. Jag drog på mig en I love N.Y tröja, sedan var min klädsel i princip klar. Det dansades mycket och det togs också en massa bilder, troligtvis ( Om tekniska jag lyckas få till det ! ) kommer det en bild i slutet av inlägget. Tyvärr är det omöjligt för mig att visa alla bilder, men alla bilder från kvällen finns dock på facebook. Jag lovar er, vissa bilder är snyggare än andra ;)
Ja, igår var det utbildningsdag för sommarjobbet också. Det stod att det skulle hålla på från 9-13, klockan 11 var vi klara :)
På kvällen begav vi oss till Olivia, god mat och jättetrevligt var det där. Idag var dagen då jag och Rebecca började sommarjobba på ett ålderdomshem. Det var....speciellt, kul ibland och lite mindre kul ibland ;) Dagens kommentar kom från en 80-åring tant till Rebecca : Nemen, vilken ball tröja du har! Vi får se vad morgondagen bjuder på...



Do you talk in the middle of Seinfield?

Ett helt läsår. Så lång tid har nu gått sedan den där dagen då jag gick upp till Wargens aula på spagetti-ben. Oj, vad snabbt det har gått men oj, vad kul vi har haft. I höst blir vi SPSK08 istället för SP08F, vissa lämnar  nu klassen för andra inriktningar och vissa lämnar till och med landet. Men än är det inte riktigt slut, vi får ju inte glömma klassfesten ikväll ;)
Ja, men som ni kanske redan har förstått så har jag haft skolavslutning idag. Musik, tårta och lite annat bestod den av.
Sedan spurtade vi ned till bussen för att åka till Valla och ja, det var väl trevligt där. Sedan tillbaka in till stan och vi sprang verkligen mellan busshållsplatserna. Karro slog nog världsrekord på 400 meter då och hon gjorde också så att vi hann med bussen, duktig tjej det där! Sedan skulle vi leta rätt på Färjemansgatan 37, vet ni vart det ligger? Nä, det visste jag inte heller så vi fick oss en ordentlig promenad. Men nu, nu ska jag tillbringa lite tid framför TV:n och Desperate Housewives.

Tack hej, leverpastej.

The Quiz.

Ännu en dag när vi har haft lektioner då vi har gjort i princip ingenting. Bland annat har vi kollat på Ice Age på spanska, himla upplevelse ska jag säga er! Vi har också pratat betyg och sedan vips, så var dagen slut. Jag läste nyss Sabinas blogg där hon frågade vad som skulle hända med vår klassgrupp på fejjan, jag är en av de få i min klass som faktiskt har motstått facebook och jag har inga som helst planer på att skaffa det heller :) Så är det med den saken.
Nu är hela vår lägenhet tapetserad och klar också, ä n t l i g e n. I morse vaknade jag av en borrmaskin, inte det trevligaste ljudet man kan vakna till. Så nu har målaren besökt vår lägenhet för sista gången, tror dock att mamma och pappa tycker det är lite halvsorgligt eftersom dom nästan blev kompisar med honom ;)

Carlsson påminde mig också om att hon har tillägnat ett helt (?) blogginlägg åt mig så här kommer en hälsning till dig : Hej Sofia ! :D

Dagens citat
Sabina : Haha, det ser ut som dom dansar flamingo.
Minna : Öhh...Ja, du menar väl flamenco?

The start.

Ja, det här med blogg. Jag är inte alls säker på att det är min grej, men efter många och djupa funderingar har jag bestämt mig för att ge det ett försök. Den stora frågan måste ju utan tvekan vara : Vad skriver man egentligen om? Så jag frågade Sabbe, en vän som har bloggat ett tag nu och då fick jag svaret : Skriv om dina dagar ! Ett klokt förslag ( Bra svar där, Sabbe ! ) men ja, jag måste ändå medge att mina dagar ser ganska likadana ut...Skola är ett ställe jag vandrar till på dagarna ( Eller ärligt talat blir det oftast buss ! ) Jag går i världens bästa klass SP08F och lektionerna är väl som dom är, finns inte så jättemycket att säga om dom. En sak jag gillar är att spela badminton, BMK Boston är en klubb med nästan bara trevliga människor ;) En annan sak som jag brukar göra är att vara med mina kära vänner, vi är speciellt duktiga på att fika och äta överhuvudtaget tycker jag.

Adjö.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0