I'd rather be with you.

De senaste dagarna har varit muy bien. Kladdkaka, lite solande faktiskt och Harry Potter. Igår var jag med Ebba, hennes nya favoritord är utan tvekan faääeen. Nu håller jag på att packa, det går inte så bra. Imorgon åker jag till Halmstad, tillbaka om en vecka och då är det Yran :) På återseende.


Under my umbrella.

Tydligen har jag namnsdag, det visste jag inte förren Caroline skickade ett sms imorse. Men grattis alla Johanna på namnsdagen då ;) Idag blev det stan med Rebecca, jag kom hem med 3 påsar. Det är sannerligen mer än vad jag brukar komma hem med ändå. När vi gick där under paraplyet började vi fundera över hur det kom sig att människor som har totalt olika åsikter ändå kan vara bra kompisar? En konversation med Rebecca kan ofta se ut se här : Jag tycker så...Men nej, det gör inte jag....Men jo....Men nä...Jo...NÄ! Jag är inte säker på att vi egentligen kom fram till något, men det där var en av dagens filosofier iallafall ;)



Någon bild jag hittade, från i höstas tror jag.

Du säger ingenting, det säger allt.

Hello ! De senaste dagarna har jag:

- Hälsat på i Stugun, det var mysigt.
- Gått över bron i århundradets värsta oväder.
- Sett på P.s I love you med en hyperventilerande Eve, Rebecca var dock lite lugnare. Tack för det.
- Undvikit de där Green Peace-människorna som praktiskt taget följde efter en på stan.
- Ätit strips med Karro, två gånger till och med.
- Lyssnat på massor utav bra musik.
- Fått punktering på min cykel.





Once a failure, always a retard.

Orden du sa ekar fortfarande i huvudet på mig.

I wanna make you sing.

Igår ville Sofia spela badminton, det gjorde vi. I min hall. Det gick ärligt talat ganska dåligt så vi gick ut istället . Vi stod ute på gatan och försökte undvika att slå på bilarna. När vi tyckte att vi hade spelat klart rullade vi på min cykel in mot stan.
Min nya, fina cykel. Den varken låter eller knisslar så det är ju verkligen plus. Min förra cykel hördes på ungefär 100 m avstånd. Den har också stöd, pakethållare, cykelkorg osv. Nu kanske ni tänker : Men brukar inte cyklar ha stöd? Inte mina kan jag säga er, jag lyckas alltid få de cyklar som det saknas stöd på. Så idag åkte jag med min cykel och mötte Josefine. Hon var på shoppinghumör, så det var svårt att hänga med i hennes tempo ;) Men vi träffade K/Carro och gick till Max, där lilla Sabina jobbar. Hon torkade samma bord i ungefär 10 min medan hon pratade med oss och så gullig hon var i sin Max-uniform ;) Mössan var bäst! Solen skymtade också fram en stund idag, det var ju ett tag sedan man såg den. Den får gärna visa sig lite oftare. Det här känns som ett lite längre inlägg än vanligt också, jag kanske går mot en framtid med längre inlägg? Ja, vi får helt enkelt se...

You look nice alright
and I like the way you nod after everything I say
like it actually means something
to you.

Forget where we came from.

Lördagen var en bra dag. Efter spring på Birsta åkte vi in till stan där vi virrade omkring lite till och åt. Efter det blev det Marit Bergman och Tomas Ledin. Tack för den dagen. Sedan fick jag besök av Stina, bland annat gick vi på bio och såg The Proposal. Och om jag inte har alldeles fel så gillar Minna killen som spelar huvudrollen i filmen? ;) Mamma som hade sett filmen förut sa att den var jättebra och där måste jag hålla med faktiskt. Det enda dåliga var väl att jag åt upp allt godis innan filmen hade börjat, men där tror jag att jag får skylla mig själv dock...Aja, men nu avslutar jag detta inlägg med några bilder från Sundsvall. God kväll!


Forever doesn't live here anymore.

Sådärja, nu är det äntligen färdigjobbat. Inget mer ålderdomshem för mig och Rebecca. Det har minst sagt varit speciellt men vi har haft väldigt kul också. Vi har blivit städexperter, det måste vi blivit. Så mycket som vi har städat...Men det ska bli skönt att ha sommarlov nu och sova på morgorna ;) Varje dag har antingen jag eller Rebecca frågat : Är du trött? Idag kom vi på att det inte är någon mening att ställa den frågan varje dag eftersom svaret var ja varje dag ändå. En pensionär sa idag att dom tyckte vi hade varit så fina mot dom, det var ju trevligt att höra det :)
Imorgon blir det Sundsvall och Gatufesten, grymt kul! Men ha en trevlig helg allihopa!

Världens bästa jobbarkompis ;)
Världens bästa jobbarkompis ! ;)

Dagens citat ( Eller ja, det sas för ett tag sedan!)
Sabina : Min kompis har initialerna P.m.s...
Jag : Jaha, vad heter hon då?
Sabina: Nej, det vet jag inte riktigt...

RSS 2.0