Någon dag kanske jag kör över dig här utanför.

Mordisk rubik på inlägget kanske, men Minna tyckte det passade bra efter matteprovet. Bästa svaret (Även om det nog inte är rätt) var Sabinas, hon fick till att en raket som skulle gå upp i luften istället gick ner i marken. Skön tjej det där :) Just nu sitter vi i våran egna datasal på skolan, det är ju inte alla som har det. Vi skulle också vilja göra reklam för bloggen : sabinaellinor.blogg.se. Det sägs att hon bara har en läsare just nu och så kan det verkligen inte fortsätta ;) Nu ska vi äta!

Hello my friend.



Grattis Josefine på 17-årsdagen! ♥
Nu är du äntligen lika stor som oss andra och jag kan också tillägga att det är mitt rum Josefine står i ;)

Jag vet att det går över, men det är lika svårt för mig.

Det är lika svårt varje gång du går.

Allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort.



Vilken oförglömlig kväll.

Om du lämnade mig nu.



Om två dagar ska jag och Sofia Carlsson se Melissa Horn! Det kommer bli en bra kväll, jag vet det ;)

I helgen var vi ju som sagt i Hudiksvall, det är ju nästan så man känner sig lite hemma där. Det var en väldigt mysig helg, jag vet inte om man kan kalla badmintonhelger för mysiga? Men jag gör det iallafall. Imorgon har vi Öppet Hus på skolan, vi ska sjunga en sång i sporthallen, jag är lite skeptisk. Sjunga framför en massa människor och klappa i takt låter inte bra i mina öron. Jag tror jag ska satsa på att mima! Jag tycker också att Minna ska bli frisk, hon har varit borta liiite för länge nu.







Vem lämnade vem?



Bjuder på två bilder från förra helgen. En riktig mysig kväll, det borde göras om. Igår spelade vi badminton på idrotten, SpSk08 är riktiga stjärnor på det ;) Ikväll skulle det egentligen spelas mer badminton, dock utan min klass men jag hoppade över träningen ikväll. Istället sov jag i soffan och kollade på film, det var välbehövligt. I helgen blir det desto mer badminton, vi åker till Hudiksvall (igen) och spelar serien.
En sak som jag inte riktigt gillar är när man lyssnar på Spotify och alltid mitt i en låt dyker Basshunter upp i en låt och börjar prata. Jag vill bara ta bort honom och ja, det var dagens I-landsproblem :)

Jag sparar på allting, även på dagar då allt inte är perfekt.


RSS 2.0