When I'm gone.

I övermorgon blir det Side, Turkiet och det ska bli så väldigt skönt. Jag kommer tillbaka nästa söndag så ha det bra tills dess. ♥





The world has been wrong since you went away.

Hello, nu har det inte alls gått lång tid mellan mina två senaste inlägg. Det går framåt. Veckan har gått snabbt, precis som alla andra veckor. Men det gör absolut ingenting om kommande veckan går lite extra snabbt eftersom vi åker till Turkiet på lördag. Det ska bli grymt skönt och när jag kommer hem är det Storsjöcupen, kan inte bli bättre ;) När jag säger Storsjöcupen säger många : Men du, har den inte redan varit? I fotboll har den det, men inte i badminton. Jag kände att jag var tvungen att skriva det bara ;) Det ser jag verkligen framemot. Ikväll blir det bio, flickan som lekte med elden ska vi se. Första filmen var ju riktigt bra så förväntningarna inför ikväll är hööööga. Till sist vill jag säga att det finns människor i denna värld som gör mig så himla glad :) Det var allt för mig, nu : Mat.

Är du fortfarande arg?

Jag lever. Det har varit lite dåligt med uppdateringar på senaste tiden, men det är ju rätt mycket att göra hela tiden. Med skola, träningar och en del plugg går veckorna ganska snabbt. Som tur är har jag roliga klasskompisar och lärare som ibland (Idag) låter en sluta 2 timmar, då blir ens dagar mycket bättre. Idag hade vi ulimate frisbee på idrotten, det var roligare än väntat. Och Sabina, jag kommer fortsätta passa dig vare sig du vill eller inte :) Det var lugnt bättre än orientering iallafall. Förra veckan var jag först i Åre på fjällvandring, en bra dag men dåligt väder. Därefter blev det Umeå, det var kul. Jag litar inte riktigt på lokalbussarna där dock. Imorgon har vi två lektioner istället för fyra, det känns ju inte helt fel :)

Man must dance.

Idag tänkte jag göra det lätt för mig och ta lite från de senaste dagarna i punktform ;)

- Sett Sabina titta ner i ketchupskålen och sagt : Är det där potatis?

- Haft min första Riö-träning, det gick bättre än väntat.

- Haft en massa lektioner såklart.

- Orienterat igen, denna gång blev man dock ganska mycket blötare än förra gången...

- Fått reda på att Melissa Horn kommer och spelar här, då blev jag glad :)

- Tappat en kniv i matsalen som var vääääldigt nära någon naturares huvud, inte bra.

Det var allt för den här gången, goodbye.



RSS 2.0