Jag ska sakna dig imorgon.

Idag är en sådan dag då det snurrar runt en massa tankar i huvudet på mig, jag känner mig ganska filosofisk idag. Om det är bra eller dåligt vet jag inte :) Idag var vi på stan, jag gillar Tehusets chokladbollar. Varför äter jag inte dom oftare? Det är en av dagens stora funderingar..... Jag kanske ska skriva något om helgen också, spelet funkade rätt bra och det var en bra helg. Hudiksvall behöver inte sakna mig allt för mycket eftersom vi ska dit om två helger igen ;) Nu ska jag gå och kolla på Desperate Housewives, inte ovanligt. Det är lätt att det utvecklas ett litet beroende när man köper boxar sådär, haha inte bra.


Och kunde du älska mig om jag gick i tusen bitar?

Äntligen lov. Idag har jag bara haft en lektion, linda fötter var det vi lärde oss då ;) Snart blir det lite mat och sedan Hudiksvall. Förra året på den tävlingen hade vi väldigt kul. Jag river ned matbrickor i knät på mig själv, Rebecka kastar bananer på småbarn och ja, det var en kul helg helt enkelt. Jag hoppas att denna blir lika kul eller åtminstone nästan lika kul ;) Just ja : Fransmännen är tillbaka med! Over and out.


Inte skyldig nån något.

Bra dag idag! Vi gjorde inte så mycket, matten var väl det mest ansträngande. Imorgon har vi prov..Vi får se hur det går...Dessa K och M förvirrar mig lite, men det ska nog gå :) Snart ska jag ut och övningsköra, känner att jag måste ta tag i mitt körande, annars kommer jag inte få mitt körkort förren jag börjar närma mig 30. Och nu får fransmännen faktiskt ta och komma hem. ♥


Du om någon borde veta att man inte gör såhär mot mig.

Dålig uppdatering, igen. Det kommer nog inte förbättras heller tyvärr :) Förra helgen var sjukt kul, även om spelet kanske inte stämde perfekt. Det borde vara Storsjöcupen oftare, inte bara en gång om året. Sen blev det ju måndag och ny vecka igen och Melissas nya skiva kom ut, veckans höjdpunkt! Den 13:e november säger jag bara, då spelar hon på Storsjöteatern. Det kommer bli bra, jag vet det :)
Idag blev det fika på stan med Sabina och Minna. Eller Sabina kollade på när vi fikade och sedan inhandlades en mössa också. Nu ska det städas lite innan jag och mössan beger oss till Valla för att kolla på Sunes Jul, vi kommer i julstämning redan nu ;)

You do something to me that I can't explain.
So would I be out of line if I said I miss you?
You have only been gone for ten days but already, I'm wasting away.
I know I'll see you again whether it's far or soon.
But I need you to know that I care and I miss you. ♥

Do you know what it's like to feel so in the dark?

Veckan har varit kul, jag tror jag aldrig skrattat så mycket på spanskan. Vi såg en grymt bra film på italienskan, det gräts en hel del i klassrummet då. I helgen är det Storsjöcupen, finally! Jag tror det kommer bli jättekul, det känns inte ens jobbigt att gå upp kl 7 på en lördag då.
I natt eller om ungefär åker Karro, Josefine och Caroline till France. I två veckor ska de hänga med fransmän och gå i skolan där (Dom går till 17.30 på dagarna?!) Dom ska också vara i Paris i tre dagar, jag är avundsjuk! Jaja, ni kommer få det tre bien, eller hur det nu stavas. Kom hem snart, au revoir! ♥




Back to school.


RSS 2.0