Nothing ever changes.

I tre dagar har vi gått i skolan nu och Sp08f är borta forever...Istället har vi blivit Spsk08 som faktiskt är bra det med :) Schemat är väl helt okej, men jag vet att Minna har lite svårt för torsdagarna dock ;) Lektionerna har inte heller varit så tokiga hittills, psykologin är en favorit såhär långt. I år slipper vi ju NK och geografi, det tackar vi för. Förra årets tisdagar vill man inte ha tillbaka. Efter skolan idag blev det....Ja, det vi brukar göra på fredagar nämligen fika. Nu ska det bli skönt med helg iallafall, goodbye.



Sabina, dina kommentarer make my days!

Turn into something beautiful.

Världens bästa helg har jag haft. Om ni tänker er bland de bästa konserterna ni kan föreställa er och så lägger ni på lite till, då får ni Coldplay. Biljetterna var inte speciellt billiga, men det var verkligen värt varena krona. Det var 33 000 människor inne på Stockholms Stadion den kvällen så det var allsång på högsta nivå.Sedan hann vi ju med en massa shopping och Gröna Lund med, även om det inte blev så mycket köpt för min del. Men helgen har varit sjukt rolig, många roliga händelser som typ när vi ska handla på Seven Eleven ( Vi blev lite stammisar där) Jag ska betala med kortet, sätter inte in det rätt i maskinen och efter killen i kassan sagt nej 4 gånger får jag till det, yeeey. Stockholm var iallafall en perfekt avslutning på sommarlovet, för imorgon blir det skola, Spsk08 och klasskompisar!

Lite bilder från Stockholm, några av dom kommer från Minnas blogg.





Viva la vida.



Stockholm och Coldplay.

You're so worth waiting for.

Jag tänkte göra en sådan här grej då man berättar 5 sanningar om sig själv, så här kommer dom :)

1. Jag har blivit höjdrädd på äldre dagar.
2. Jag grät när Amanda Jensen kom tvåa i Idol, riktigt varför vet jag fortfarande inte.
3. Min Ipod är något jag inte skulle klara mig utan.
4. Jag tycker det känns bra att börja skolan igen.
5. Och en femte sanning kommer jag inte på ;)


Precis som Romeo.



Lite bilder från Estland, men den sista bilden är från Sundsvall. Det kommer du väl ihåg, Ebba? ;) Estland var mycket trevligt iallafall. Efter båtåkande, spaandet (Om det stavas så) sightseeing och shopping var man ganska så slut. Och mätt blev man efter ha ätit av den största buffé jag nånsin sett, man rullade fram efter den. Sedan blev det Stockholm och mina kusiner, det man gjorde där var att kolla på film. Byggare Bob tycks vara den stora favoriten. Vi lämnade sedan Stockholm och Byggare Bob och styrde hemåt. Idag har jag varit med Sofia, vi drack en varsin lyxmilkshake. Det var väldigt gott och absolut värt pengarna ;)

Vad vet du om månljuset
Förrän du blivit sönderslagen under det
Och vad vet du om gryningen
Förrän du mött varje morgon
.
Med sömnlösa ögon.

Cause I'm Mr Brightside.

Hmm...Det var visst inte idag jag skulle åka, jag känner att jag inte har en sådan bra koll. Igår hade vi mygginvasion, det var ett bra tag sedan jag såg min syster så hysterisk ;) Detta blev ett kort inlägg som jag tänkte avsluta med några bilder från förra veckan, men jag måste fortsätta packa. På återseende.

Just ja, jag skulle göra en tillägning med ;) Inlägget tillägnas fd, världens bästa fd :) ♥


The right kind of wrong.

Idag har varit en sådan dag då Youtube hållit mig sällskap, gårdagens sällskap var Eve och hennes kompis ;) Vi spelade minigolf, jag säger att jag och Eve kom lika men det säger absolut inte hon...Sedan började det spöregna, vi köpte godis och satte oss framför en film. Imorgon åker jag bort, vi ses.

And they'll meet one day.
Far away.
And say ''I wish I was something more''
And they'll meet one day.
Far away.
And say ''I wish I knew you, I wish I knew you before''

It makes me run a bit faster.


 
Minna har åkt till Spanien så därför fick hon en bild, hoppas du blir glad ;) De senaste dagarna har mest tillbringats ute (Det känns ju nästan som ett måste) Men igår kväll blev det film med trevligt sällskap ♥ Vi var 5 stycken som skulle enas om en film, det gick ovanligt snabbt ändå. Vi gör framsteg. Jag och Eve skulle bada idag, men så fort vi satte ned foten i vattnet insåg vi att det var alldeles för kallt. Ja, nu ska jag bege mig ut. Hej då.

I was filled with so much hate until I saw the Golden Gate.

Först Pause, sedan Subway och efter det McDonalds. Dessa tre ställen hann vi med med bara någon timmes mellanrum idag. Jag borde nog också skriva att alla åt inte på alla ställen heller. Hm...det där kändes lite komplicerat men hoppas ni fattar ändå. Vi träffade Göran med, vi lyckades nog få till en hyfsad konversation. Det första vi sa till varandra efter vi hade gått därifrån var : Såg ni att han hade nya skor? Ja...hmm...Man har också fått fått höra många roliga historier från Yran, det har nästan varit så att man har gråtit av skratt. Minna sa nyss : Jag är fortfarande hög på bra känslor. Det var nog dagens citat det. Nu ska jag ut och göra elljusspåret osäkert och sedan hoppas vi på en tur till Valla. Goodbye.

Jag saknar dig, Josefine :)

But you, and you, and you and you
you're just a animal developed into
You and you and you and you
a monkey needs to dance so do you.

A wish for something more.

Halmstad var kul. 6 dagar fyllda med badminton satte sina spår på kroppen och det dröjde inte länge förrens man gick som en gammal tant. Dagarna såg väldigt likadana ut, så det finns inte så mycket att säga om dom, men kul var dom iallafall ;) Det var lite tråkigt att åka hem, men eftersom det var Yran gick det bra ändå :) Och vilken bra lördag jag hade. Vi såg Hello Saferide, Amy MacDonald, Anna Järvinen (Då fick man sitta i sköna stolar!) Lady Gaga och Timbuktu. Alla var ju bra,men Hello Saferide och Amy MacDonald var ändå en klass högre. Mitt sällskap var Ebba och Sofie, mycket trevligt och den sistnämnda var helt enkelt grym på att trängas genom folkmassan! Man träffade mycket folk, både nyktra och lite mindre nyktra ;) Dock såg jag inte en skymt av två Stugun-bor och det var ju tråkigt. Men nu är Yran slut och jag längtar redan tills nästa år! Nu ska jag åka och hämta tillbaka min Ipod från Karro, hej då.

Now I must say goodbye.
Keep telling myself ''now don't you cry''
But I'm here where I belong
I'll see you soon, it won't be long.

RSS 2.0